2831061121 Παραλία Επισκοπής, Ρέθυμνο kymaepiskopi@gmail.com
hero image

ΚΥΜΑ
Η περιοχή μας


 

 

Η Επισκοπή Ρεθύμνου είναι ένα παραδοσιακό χωριό του νομού Ρεθύμνου, που βρίσκεται στα σύνορα με τα Χανιά, κι απέχει μόλις 14 χιλιόμετρα από το Ρέθυμνο.

Το χωριό της Επισκοπής Ρεθύμνου οριοθετείται στα δυτικά από τον ποταμό Μουσέλα και στα δυτικά από το ποτάμι που διέρχεται μέσα από το φαράγγι Πετρέ, δίπλα στη γέφυρα της Ζουρίδας.

Η παραλία με την απέραντη αμμουδιά απέχει μόλις 3 χλμ. από το χωριό και είναι από τις πιο καθαρές της Κρήτης. Διαθέτει ναυαγοσώστη, ντουζιέρα και καμπίνες για να αλλάξετε.  Η παραλία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τόσο από κατοίκους των Χανίων όσο και από Ρεθυμνιώτες, καθώς είναι πολύ καθαρή και πανέμορφη. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για κολύμπι και στιγμές δροσιάς και θα συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές σας.

 

Η στρατηγική τοποθεσία της Επισκοπής Ρεθύμνου είναι ότι πρέπει για κοντινές εξορμήσεις. Εναλλακτικά μπορείτε να χαλαρώσετε στην ομώνυμη παραλία, που απλώνεται σε μεγάλο μήκος, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον οικισμό. Κοντά στην παραλία θα βρείτε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, καθώς επίσης, χώρους εστίασης, και διαμονής.